Nazad

Antić na klupi Partizana?

Izvor: Trojka - Nacionalni sport - Utorak 08.05.2012 - 17:03

Da li će nekadašnji selektor Srbije predvoditi od leta crno-bele u pokušaju da se domognu Lige šampiona

Čelnici srpskog šampiona spremili su otkaz treneru Avramu Grantu posle trećeg uzastopnog poraza od Zvezde, a umesto njega nameravaju da angažuju Radomira Antića, dokazanog partizanovca i stručnjaka koji je tokom bogate karijere, osim našeg nacionalnog tima, predvodio i neke od najvećih španskih klubova, piše "Alo!".

Tako će, odmah po završetku sezone predsednik Dragan Đurić i koordinator za sportska pitanja Albert Nađ pokušati da nagovore Antića da prihvati posao u Humskoj i povede klub u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sastanak sa iskusnim stručnjakom je već zakazan, a očekuje se da upravo Nađ, koji je sarađivao sa Antićem u redovima španskog Ovijeda, odigra ključnu ulogu u njegovom angažovanju. Antiću će takođe biti ponuđena rekordna plata, možda i najveća na prostorima SFRJ u istoriji, od ravno milion evra, uz klauzulu da može da napusti Partizan posle samo godinu dana u slučaju da mu neki bogati klub ponudi ugovor.

Podsetimo, i sam Antić je pre izvesnog vremena rekao da je željan posla, ali da u obzir dolazi angažman od leta, i to na duge staze.

- Zanima me posao na duge staze i od nule, da započnem novi projekat. Ako mi se neka prilika ukaže u skorije vreme, zašto da ne - rekao je tada Antić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: