Nazad

Antić: Ne plašim se izazova

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 26.12.2012 - 14:52

Bivši selektor Srbije izjavio da će rad u Šandongu za njega biti novi izazov i da ne strahuje kako će se snaći u novoj, nepoznatoj sredini.

Antić

Radomir Antić 2013. godinu započeće kao šef stručnog štaba kineskog kluba Šandong. On je izjavio da je, posle dugo vremena bez klupskog angažmana, spreman za novi izazov u karijeri.

"Pokušavao sam da bolje upoznam Kinu i kineski fudbal. To može da bude izazov za mene i ja ga se ne plašim", rekao je Antić za kinesku agenciju Sinhua.

Antić je istakao da veruje da će mu njegova filozofija prilagođavanja lokalnim uslovima pomoći da ne ponovi grešku svog prethodnika na klupi Šandonga, Holanđanina Henka Ten Katea.

"Nisam ni nalik Holanđaninu. Nikada u životu nisam tražio od svog igrača da radi nešto zašta nije sposoban, niti sam im stvarao veliki pritisak. Moj prvi zadatak biće da podignem samopouzdanje svojih fudbalera", istakao je srpski stručnjak.

Šandong nije objavio finansijske detalje ugovora, a poznato je da će bivši trener Real Madrida, Barselonei Atletiko Madrida, u Đinan doputovati 8. januara.

Antić je bez posla od kada je smenjen sa mesta selektora reprezentacije Srbije 2010. godine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: