Nazad

ATLETIKA: Državni rekord Jelače

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Nedelja 15.07.2012 - 21:04

Sjajna bacačica koplja popravila sopstveni najbolji rezultat za više od pola metra. "Ovo mi je veliki podstrek pred OI u Londonu".

  Nedelja, 15. jul 2012, ostaće upisana kao veliki dan za Tatjanu Jelaču i našu atletiku!

Ona je na prvenstvu Srbije za mlađe seniore u Sremskoj Mitrovici bacila koplje 60,89 metara, što je za 54 centimetra bolje od Jelačinog hica iz jula 2009.

Tih 60,35 metara do danas su važili za srpski rekord.

"Presrećna sam zbog ovog rezultata. Već neko vreme sam imala osećaj da mogu da prebacim 60 metara, pre nedelju dana sam na treningu imala hitac od 59 metara...", rekla je Jelača.

"Od početka godine sam vredno radila, sanirala sam povredu ramena i odlično se osećam. Ovo mi je veliki podstrek pred nastup na OI u Londonu. Nastaviću da treniram i verujem da će ubrzo doći još bolji rezultati", dodala je ona.

Tatjana je iskoristila priliku da se zahvali porodici i prijateljima, a posebno treneru Dragiši Đorđiću, koji je bio uz nju "kada je bilo najteže". 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: