Nazad

Avram Grant sigurno ostaje

Izvor: Rts - Nacionalni sport - Petak 20.04.2012 - 20:30

Trener fudbalera Partizana Avram Grant sigurno će ostati na klupi crno-belih, čak i u slučaju da tokom leta dobije neku odličnu ponudu.

 

"Ovde sam došao da uradim zacrtani posao, dok to ne završim, neću da razmišljam o nečemu drugom. Uživam u Partizanu, ovo je pravi izazov za mene i nema ponude koja bi me poremetila u onome što želim", rekao je Grant na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Izraelac je priznao da još ne razmišlja o letnjim izazovima i kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Želim da prvo odbranimo titulu, a tek nakon toga razmišljaćemo o prelaznom roku i onome što nas čeka na leto. Pogotovo, ako se uzme u obzir pravilo od tri dozvoljena stranca od sledeće sezone".

On je ponovio da mu je glavni cilj da sa crno-belima napravi iskorak u Evropi.

"To je interes celog kluba, ja sam kao trener najodgovorniji za ovaj zadatak i učiniću sve da uspemo. Redovno razgovaram sa ljudima iz Uprave oko toga kako ostvariti cilj", istakao je Grant.

On je dodao da će do kraja prvenstva sve češće davati šansu mladim igračima, zato što su je oni zaslužili. Uz to, otežavajuća okolnost za pojačanja jeste loša finansijska situacija u srpskom fudbalu.

"Mi moramo da testiramo igrače koji se uklapaju u naš budžet. Čak i igrači u trećoj engleskoj ligi zarađuju više nego ovde, pa zbog toga ne možemo da tražimo pojačanja u najjačim evropskim takmičenjima. Razgovarao sam ja i sa Drogbom, koji mi je rekao da sam mu veoma drag, ali da ne može da dođe na probu u Partizan".

Kada je u pitanju prvenstveni meč na gostovanju protiv Smedereva, Grant je bio kratak:

"Bio bih zadovoljan pobedom bilo kojim rezultatom", poručio je Izraelac..

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: