Nazad

Babalj došao po trofeje!

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Utorak 12.06.2012 - 10:14

Dugoočekivano pojačanje Crvene zvezde, Eli Babalj, stigao je danas u Beograd, a u narednih nekoliko dana očekuje se da će saradnja biti ozvaničena. Babalj je u prvom obraćanju novinarima izrazio nadu da će se brzo uklopiti u novu sredinu i da će se radovati trofejima u crveno-belom dresu.

Australijski napadač srpskog porekla Eli Babalj rekao je danas da mu je drago zbog dolaska u Crvenu zvezdu i da sa beogradskim klubom želi da osvaja trofeje.

"Zvezda ima izuzetno mladu ekipu, ali isto tako kvalitetnu i brzu, što mi se posebno dopalo. Verujem da ću se brzo uklopiti u novu sredinu i da ću opravdati očekivanja. Moji ciljevi su visoki i poklapaju se sa ambicijama kluba. Želim da osvajam trofeje sa Zvezdom", kazao je 20-godišnji Babalj po dolasku u Beograd, a preneo klupski sajt.

Doskorašnji napadač Melburna u narednih nekoliko dana potpisaće ugovor sa crveno-belima, a prema navodima australijskih medija transfer 194 santimetara visokog igrača iznosi 500.000 evra.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: