Nazad

Babović ide u Saragosu, Aksentijević blizu Čelsija

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Subota 25.08.2012 - 12:22

Crno-beli verovatno ostaju bez dva igrača

 Partizan narednog četvrtka igra revanš meč protiv Tromsa, a izvesno je da u tom meču neče biti Stefana Babovića koji možda i ne bude jedini igrač crno-belih koji će dići sidro do kraja prelaznog rika. Uz Babovića, na izlaznim vratima je i mladi Nikola Aksentijević za koga je Čelsi poslao Partizanu ponudu od dva miliona evra. Babović (25) je već duže vreme u nemilosti navijača, a zamenik kapitena je posle susreta u Norvepškoj praktično i potvrdio da mu je taj meč bio poslednji u Partizanu i da opet odlazi preko granice. Njegova nova destinacija je Saragosa gde već igra jedan bivši član Partizana i to Ivan Obradović. Babović je podsetimo od januara 2008. do avgusta 2009. bio u Nantu, a zatim je jednu sezonu proveo u Fejenordu odakla je u leto 2010. stigao u Partizan gde je i počeo karijeru.

 
Aksentijević ima samo 19. godina, ali je već skrenuo pažnu na sebe pa ponuda Čelsija nije iznenađenje. Ako se transfer sa timom iz Londona realizuje u narednim danima, onda bi Aksentijević sezonu 2012/2013 proveo u holandskom Viteseu na pozajmici s obzirom da je taj klub filijala Čelsija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: