Nazad

Bjeković: Samo kad je Grant otišao iz Partizana…

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 16.07.2012 - 12:49

Bivši igrač i funkcioner crno-belih smatra da se sa Izraelcem izgubilo šest dragocenih meseci

 Nenad Bjeković ne krije zadovoljstvo što više neće gledati Avrama Granta na klupi Partizana. Bivši igrač i funkcioner crno-belih veruje da će novi trener Vladimir Vermezović brzo nadoknaditi sve što je dolaskom izraelskog strtučnjaka izgubljeno.

“Hvala Bogu da je Izraelac otišao. Ukočio nas je šest meseci, izgubili smo dragoceno vreme, da je ostao prethodni trener možda bismo sad imali prepoznatljiv sistem. Mada, siguran sam da će Vermezović postaviti stvari na mesto. Poznaje klub, odnose, mentalitet, sa njim na klupi imamo velike šanse da napravimo dobre rezultate”, poručio je Bjekoviću razgovoru za Sportski žurnal.
 
Bjeković dodaje da bi bilo pogrešno insistirati na Ligi šampiona.
“Možda je bolje krenuti sa manjim ambicijama, deluje i Liga Evrope kao primamljivo takmičenje, a ni po koju cenu ne bi valjalo od igrača zahtevati plasman u elitu, to može da proizvede kontraefekat.Ne želim da solim pamet ili delim lekcije, ali primećujem da bi Partizan trebalo da angažuje štopera, iskusnog, dokazanog, za Evropu. Govorio sam prijateljima to još pre nego što su počele pripreme”.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: