Nazad

Bombastično ime BLIZU Marakane: Zvezda je VELIKI klub, znam i Stankovića

Izvor: Blic, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 27.06.2020 - 13:31

Crveno-beli bi za novu sezonu mogli da dobiju ogromno pojačanje, nigerijskog reprezentativca Ogenjija Onazija.

To bi za Zvezdu bilo ogromno pojačanje FOTO: Ristić/OK Raio
On je već četiri godine u turskom fudbalu pošto je ponikao u ekipi Lacija gde je jedno vreme igrao i u tandemu sa Sergejem Milinkovićem-Savićem na sredini terena.
 
Onazi je potvrdio da kontakt između njega i Crvene zvezde postoji, te da će ljudi koji se staraju o njegovoj karijeri razgovarati sa čelnicima šampiona Srbije.
 
- Da, rekao mi je menadžer da postoji interesovanje Crvene zvezde. Reč je o velikom klubu, a poznajem i trenera Stankovića iz Italije. Imam još nekoliko ponuda, tako da je sve u rukama mog menadžera koji dobro kontroliše situaciju i verujem da ćemo doneti pravu odluku, rekao je Onazi za Mondo.
 
Onazi je nastupao u omladinskom timu Lacija, a kao senior je u Rimu debitovao 2012. Do odlaska u Trabzon je za četiri godine odigrao 76 utakmica, a prošao je i sve omladinske selekcije reprezentacije Nigerije u kojoj je standardan već skoro deceniju.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: