Nazad

Borac u PLS bez Vojičića

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 14.06.2012 - 11:46

Upravni odbor Čačana odlučio da ne nastavi saradnju sa trenerom Slavkom Vojičićem i da za narednu sezonu zadrži "kostur" od 15 do 18 igrača.

Ispadanjem iz Jelen Superlige završen je i treći "mandat" Slavka Vojičića na klupi Borca.

Uprava kluba saopštila je da će novi šef struke biti imenovan u roku od sedam dana, kao i imena nekolicine fudbalera koji će napustiti Borac - dvojica uz obeštećenje, a četvorica kao slobodni igrači, pošto im je istekao ugovor.

Jedan od prve dvojice svakako će biti krilni igrač Filip Knežević (21), koji je prvo bio povezivan sa Crvenom zvezdom, a sada je, prema nezvaničnim informacijama, sve bliži Partizanu.

Slavko Vojičić preuzeo je ekipu Borca krajem marta, nakon smene Slavka Petrovića.

Napravio je veliki uspeh eliminacijom Vojvodine i plasmanom u finale nacionalnog Kupa, ali nije ostvario glavni cilj i "zebre" su se zajedno sa Metalcem preselile u Prvu ligu Srbije.

S obzirom na jaku konkurenciju (Napredak, Inđija, Proleter Novi Sad, Čukarički...), Borac će za povratak u elitu morati dobro da se potrudi.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: