Nazad

Borha odlazi, za Kastilja ipak nada?

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Subota 16.06.2012 - 11:47

Kolumbijac bi ovog leta mogao da napusti Zvezdu jer mu u januaru ističe pozajmica, a klub nema para da otkupi njegov ugovor. Iz Meksika stižu protivrečni izveštaji o povratku Nerija Kastilja u domovinu. Perica Ognjenović tvrdi da ništa nije gotovo...

Kristijan Borha bi mogao da postane igrač Zvezde u slučaju da na račun njegovog bivšeg kluba iz Brazila bude uplaćeno 650 000 evra. Crveno - beli nemaju taj novac, a želeli bi nešto da zarade jer za šest meseci ističe pozajmica ovog igrača.

Čini se da u Zvezdi odmeravaju svoje opcije, ne samo zbog novca već i viška igrača na spoljnim pozicijama. Eli Babalj će biti prvi izbor u špicu, a Lazović, Kasalica, Mirić su igrači koji mogu da pokrije spoljne pozicije u ofanzivi.

Naravno, Borha je vredna alternativa, ali je pitanje da li je svrsishodno držati ga na klupi. Šansu bi trebalo da dobije i Asamoa, mada je moguće da ovaj fudbaler ode na pozajmicu, pominje se makedonski Vardar.

Zvezdu i dalje greje nada oko senzacionalnog transfera Nerija Kastilja. Većina meksičkih portala je juče objavila da je potpisao za Pačuku, ali se na jednom od njih oglasio jedan od klupskih rukovodilaca iz čijih reči se ipak može zaključiti da stvar nije gotova.

To je "Sportu" rekao i Perica Ognjenović, posrednik u eventualnom transferu Meksikanca na "Marakanu".

"Čuo sam se sa njegovim menadžerima, nije istina da je potpisao za Pačuku, niti su do sada vođeni ozbiljni razgovori. I dalje ništa nije gotovo, imamo još jedan adut", podgtrejava nadu navijača njihov nekadašnji ljubimac.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: