Nazad

"Čair" spreman do 15. septembra

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Subota 25.08.2012 - 09:52

Radnički iz Niša danas će odigrati prvi meč kao domaćin u Jelen Superligi na stadionu u Jagodini. Čelni ljudi tog kluba najavljuju da će već naredno domaćinstvo biti organizovano u Nišu, na stadionu "Čair" koji će biti spreman do 15. septembra.

 Nišlije su dugo čekale da se Radnički vrati u elitu i da se na "Čairu" ponovo gledaju utakmice Superlige. To zadovoljstvo danas će im biti uskraćeno jer će Radnički iz Niša dočekati imenjaka iz Kragujevca u Jagodini ali će za tri nedelje sve biti spremno za premijeru u Nišu.

 
Gradski većnik za sport Grada Niša potvrdio je da će biti ispunjeni svi uslovi da se utakmica 5. kola Jelen Superlige između Radničkog i Smedereva odigra na "Čairu".
 
"Ono što treba da se uradi to je uređivanje zapadne tribine i lože. Ako ima polomljenih stolica, da se zamene, da se čeličnom barikadom ogradi deo na zapadnoj tribini predviđen za gostujuće navijače. Treba da se osposobe PTT, Internet i električne mreže za potrebe novinara, da se pripremi glavni teren. Ja se nadam da će do 15. septembra biti završeno sve potrebno da bi bilo uslova da se odigra utakmica" rekao je Milan Pešić.
 
Ukoliko sve bude urađeno u planiranom vremenskom roku ne treba sumnjati u to da će Zajednica Superlige dati "zeleno svetlo" Radničkom da svoja domaćinstva organizuje na "Čairu".
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: