Nazad

Covic: ''Cemu zurba''

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 16.07.2012 - 12:38

Predsednik Crvene zvezde čudi se "potrazi" medija za novim trenerom. "Mnogi žele da pomognu, ali da Zvezda prestane da postoji".

 Prošlo je tačno mesec dana od završetka sezone, a u Crvenoj zvezdi i dalje vlada "status kvo".

 
Osim odlaska Nemanje Nedovića u Lijetuvos Ritas, nije se dogodila nijedna kadrovska promena. Naravno, sve stoji zbog otvorenog pitanja šefa stručnog štaba, jer na Malom Kalemegdanu nikako da razreše enigmu zvanu Svetislav Pešić.
 
Ono što smeta predsedniku kluba Nebojši Čoviću je "dovođenje" Pešićevih naslednika putem medija, a da za time - zvanično - još nema potrebe.
 
"Potpuno je neodgovorno i neozbiljno da neko dovodi trenera dok nismo završili posao sa Pešićem. Na taj način se pravi ružna slika o klubu, ali i o ljudima", rekao je Čović u intervjuu dnevnom listu "Sport".
 
"Dok se ne okonča spor sa Pešićem, a on može da ima dva ishoda, trener Zvezde je pomoćni trener, a ekipa je i dalje na odmoru. Ne vidim čemu tolike tenzije i žurba. Ako se pritisci nastave, može da se uruši sve što smo za godinu dana postigli. Čini mi se da bi neki ljudi i to želeli".
 
Čović je ljudima koji kandiduju stručnjake sa strane (Radonjić, Pavićević, Vukoičić, Trifunović) poručio da bi bilo bolje da se "ta energija uloži na pronalaženje sredstava za isplate plata Pešiću".
 
On je negirao da opozicija aktuelnom treneru postoji unutar kluba.
 
"Mi smo na Predsedništvu doneli jasne odluke. Čujem različite priče i moj predlog svima je da nas ostave na miru. Možemo uvek da stavimo na sto reference i da vidimo ko je šta uradio u košarci. Ako se ovako nastavi, potpuno sam spreman da više u ovome ne učestvujem. Naravno, uz veliko objašnjenje navijačima i javnosti", između ostalog poručuje Nebojša Čović u "Sportu" od ponedeljka.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: