Nazad

Čović želi da dovede Peru Božića!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Petak 31.08.2012 - 10:23

Posle propalih pregovora sa Papalukasom i Markovićem, klub sa Malog Kalemegdana je stupio u kontakt sa legendom Partizana koji je razočaran napustio Partizan

 Na Malom Kalemgdanu će gotovo sigurno odjeknuti još jedna transfer bomba, a izgleda da to neće biti Teodoras Papalukas. Prema saznanjima "Blica" novo pojačanje Crvene zvezde bi uskoro mogao da postane Petar Božić!

 
Dugogodišnji kapiten Partizana i sinonim dominacije crno-belih na domaćoj sceni poslednjih godina, dobio je ponudu Zvezde. Zvuči neverovatno, ali ipak postoje indicije da bi moglo da dođe do ovog šokantnog transfera. Pera Božić je trenutno slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Partizanom, a izgleda da se nije u najboljem raspoloženju rastao sa upravom kluba iz Humske. On je prvo očekivao da mu klub ponudi produženje ugovora, ali se to nije desilo. Potom se nadao da će zahvaljujući renomeu koji je stekao dobiti neku od uloga u strtučnom štabu, ali Vujošević nije bio ni za tu opciju. Božiću su pokazana vrata u Humskoj što ga je navodno žestoko pogodilo.
 
Predsednik Zvezde Nebojša Čović bi eventualnim angažmanom Božića ubio dve muve jednim udarcem, Rešio bi pitanje plejmejkera i zadao još jedan udarac ljutom neprijatelju Dušku Vujoševiću. Teško je i pretpostaviti kako bi najvatrenije pristalice Partizana reagovale na eventualnu selidbu njihovog dojučeršanjeg miljenika u protivnički tabor.
 
Kako stvari stoje, od dolaska Papalukasa u Zvezdu nema ništa jer je želja grčkog asa da igra u evroligaškom klubu, dok je angažman Stefana Markovića iz Valensije, iznad Zvezdinih finansijskih mogućnosti u ovom momentu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: