Nazad

Crno-beli strpljivi, spremni za 90 i 120...

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Utorak 07.08.2012 - 15:29

Zajednički stav golmana Stojkovića i napadača Šćepovića je da Partizan protiv AEL-a mora da igra strpljivo i koncentrisano svih 90 minuta, pa ako treba i 120.

 Šampion Srbije sutra igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona u kome crno-beli jure rezultatski zaostatak sa Kipra.

Svesni da ih očekuje težak zadatak, prvotimci Partizana uveravaju u maksimalnu koncentraciju i zalaganje.

"Očekuje nas težak meč u kome moramo da jurimo rezultat i u koji moramo da uđemo maksimalno koncentrisani. Želimo da odigramo strpljivo, ne moramo postići gol u prvih pola sata. Utakmica traje 90 minuta, sve i da damo gol u poslednjih deset minuta meča, nije strašno ako utakmica ode i u produžetke. U svakom slučaju, moramo da odigramo maksimalno ozbiljno kako bismo eliminisali AEL.“, rekao je napadač Partizana Stefan Šćepović.

Spreman na iscrpljujuću borbu je i golman Vladimir Stojković.

„Moramo da pokažemo svoj maksimum i u 120 minuta, pa i duže ako treba. Igraćemo maksimalno koncentrisani, očekujemo da ćemo uz pomoć navijača uspeti da obezbedimo prolaz u narednu rundu.“, ističe Stojković koji tvrdi da je spreman i za penale.

„Penali su lutrija, ali naravno da smo spremni i za takvu mogućnost.“, istakao je čuvar mreže srpskog šampiona.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: