Nazad

Crvena zvezda traži od Partizana 55.000 evra

Izvor: OK Radio, mediji - Nacionalni sport - Nedelja 20.03.2022 - 13:45

Pobedom u 166. večitom derbiju (2:0), fudbaleri Crvene zvezde prvo su prednost Partizana bili istopili na samo dva boda, a kasnijim remijem crno-belih sa Napretkom došli su do identičnog bodovnog salda u domaćoj Superligi.

FOTO: FK Crvena zvezda

Uprkos tome što je od susreta na stadionu „Rajko Mitić“ prošlo dvadesetak dana, uprava Zvezde poslala je nedavno na adresu komšija pisamce u kojem traži 55.000 evra nadoknade za učinjenu štetu na južnoj tribini nekadašnje Marakane, saznaje Sportklub.

Polomljeno je oko 3.000 stolica na jugu, neke se polomljene, neke i zapaljene i samo za taj deo Partizan je dužan večitom rivalu 40.000 evra. Ostalih 15.000 ide na oštećene digitalne čitače ulaznica na južnoj tribini, kao i na trokrilna alumunijumska vrata.

Ni samu fudbaleri Partizana nisu se sportski poneli u svlačionici nakon utakmice, s obzirom da su udaranjem i bacanjem predmeta napravili štetu, koja ipak nije ušla u „zapisnik“ crveno-belih.

Ranije je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odrezala Partizanu kaznu od 1.200.000 dinara zbog ispada navijača na 166. večitom derbiju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: