Nazad

Čutura: Igraću za sina Stefana na OI

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 16.06.2012 - 20:36

Rukometni reprezentativac Srbije rekao će zbog uspomene na preminulog devetogodišnjeg sina nastupati ovog leta u Londonu.

Dalibor Čutura doživeo je najveću tragediju u životu, kada mu je prethodne nedelje u Leonu preminuo devetogodišnji sin Stefan, od posledica izliva krvi u mozak.

Njega je tragična vest zatekla na pripremama reprezentacije Srbije za Olimpijske igre, nakon čega je odmah napustio kamp i otputovao u Španiju.

"Kada sam posle dugačkog, gotovo večnog puta do Španije konačno stigao u naš stan u Leonu, prvo što mi je supruga Marija, gotovo još na vratima rekla bilo je: 'Obećaj da ćeš, za svog sina, igrati na Olimpijskim igrama'. Daću sve od sebe da ispunim to obećanje", rekao je za "Novosti" Dalibor Čutura.

Čutura bi saigračima u reprezentaciji trebalo da se ponovo priključi 25. juna.

Olimpijske igre u Londonu na programu su od 27. jula do 12. avgusta, a najbolji srpski rukometaši igraće u B grupi zajedno sa Danskom, Španijom, Hrvatskom, Mađarskom i Južnom Korejom.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: