Nazad

Danas na programu - OI 2012

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 30.07.2012 - 10:41

Odbojkašice imaju popravni, Ana Ivanović i Janko Tipsarević se bore za treće kolo, dublovi za drugo, na scenu izlaze strelci, veslači i plivači.

  Na Olimpijskim igrama u Londonu danas će biti nastavljena takmičenja, a predstavnici Srbije nastupiće u nekoliko sportova. 

Reprezentativac u streljaštvu Nemanja Mirosavljev prvi će nastupiti u 10 časova, kada su na programu kvalifikacije u gađanju vazdušnom puškom. Ukoliko prođe, Mirosavljev ide u finale u 13.15. 

U veslanju u 11.10 počinje repasaž kvalifikacija u disciplini dvojac bez kormilara, u kojoj Srbiju predstavljaju Nikola Stojić i Nenad Beđik. 

Potom, u 11.40 počinju kvalifikacije u disciplini četverac bez kormilara, u kojoj Srbiju predstavljaju Goran Jagar, Miloš Vasić, Miljan Vuković i Radoje Djerić. 

U plivanju u 11.21 počinju muške kvalifikacije u disciplini 200 metara delfin stilom. Srbiju predstavlja Velimir Stjepanović. Polufinale te discipline na prgramu je u 21.32. 

Takmičenje nastavlja i ženska odbojkaška reprezentacija. Odbojkašice će u u 12.30 igrati protiv Južne Koreje u drugom kolu Grupe B. 

Srpski teniseri nastavljaju danas takmičenje. U muškom singlu u 14.30 Janko Tipsarević igra protiv Nemca Filipa Petšnera. U 15 časova Ana Ivanović igraće sa naturalizovanom Britankom Elenom Baltačom. 

Za 16.30 predviđen je meč muškog dubla između Nenada Zimonjića/Janka Tipsarevića i Slovaka Martina Klizana/Lukasa Lacka. Taj meč trebalo je da bude odigran u nedelju, ali je zbog kiše odložen. 

U isto vreme u muškom dublu će nastupiti još jedan srpski par - Novak Djoković/Viktor Troicki koji igraju protiv Šveđana Johana Brunstroma/Roberta Lindšteda.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: