Nazad

Danilović: Vujošević? Videćemo...

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 21.06.2012 - 11:35

Predsednik Partizana mt:s u intervjuu dnevnom listu "Sport" nije hteo da potvrdi, ali ni da demantuje da će doći do promene na klupi šampiona.

Povratak Duška Vujoševića na klupu crno-belih mogao bi da se dogodi već u narednih nekoliko dana.

Iako Predrag Danilović ističe da je ponosan na sadašnjeg trenera Vladu Jovanovića, prvi čovek crno-belih između redova je poručio da u klubu razmišljaju o vraćanju trofejnog Vujoševića posle dve godine.

"To su neke stvari o kojima je rano pričati. Mnogi pišu za Duleta, što je normalno, jer je ikona Partizana i njemu su uvek otvorena vrata u Humskoj. Nismo pričali još na tu temu. Narednih dana ćemo sesti, pa ćemo videti kako i šta dalje", rekao je Danilović za "Sport".

Jovanovićevih pet osvojenih trofeja, od toga dva ove sezone, smatra odličnim rezultatom.

"Ove godine imao je veći pritisak nego prošle. Uspehe iz prethodne sezone mnogi dušebrižnici su pripisivali sreći i inerciji... Sada je imao veliki teret i uspeo je da ga iznese. Vlada je 15 godina u klubu, izrastao je u pravog stručnjaka. Mogu slobodno da kažem da sam ponosan na njega".

Danilović je dodao da promene u igračkom kadru još nisu bile na "dnevnom redu" i da će sastav tima zavisiti od finansijske situacije, koja je dosta teška.

"Videćemo kada iskristališemo neke stvari, ali jedno je sigurno - ko god bude u klubu od igrača ili trenera, Partizan se neće odreći svojih ambicija, koje su u klubu našeg renomea dobro poznate".

Igračima koji su uspešno priveli sezonu kraju, čestitao je što su to učinili iako su bili neisplaćeni.

"Dugujemo igračima i to ne krijemo. Oni su veliki ljudi, koji nijednog trenutka zbog toga nisu pokazali malodušnost i nezadovoljstvo, već su igrali najbolje što mogu. Novac je problem za sve u Evropi, pa naravno i za nas u Srbiji. Evo, pogledajte Beneton, jedan veliki gigant, koji je doživeo finansijski krah", podvukao je Danilović. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: