Nazad

Danko Lazović ide u penziju!

Izvor: sportske.net, OK Radio - Nacionalni sport - Utorak 18.09.2018 - 08:35

Nekadašnji fudbaler Partizana Danko Lazović rešio je da naprasno završi karijeru, napominju mađarski mediji.

Nije se očekivalo FOTO: Zeta Boards
Nije se očekivalo da nekadašnji srpski reprezentativac ode u penziju ni na kraju ove sezone, ali je Kragujevčanin već rešio da prekine karijeru i o tome je obavestio svoje saigrače u svlačionici kako navode mediji u Mađarskoj.
 
Svakako će nedostajati Marku Nikoliću u duelima u Ligi Evrope, a MOL Vidi je u veoma jakoj grupi sa PAOK-om, Čelsijem i BATE Borisovim.
 
Ovaj 35-godišnji fudbaler je u mečevima protiv AEK-a iz Atine u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona bio jedan od najboljih igrača i pored toga što je bio jedan od najstarijih na terenu, ali nije vredelo jer mađarski tim nije uspeo da prođe u elitno klupsko takmičenje, iako je po mnogima to zaslužio na terenu.
 
Lazović je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu odakle je kao 19-godišnjak zaigrao i za reprezentaciju Srbije u meču protiv Brazila, a za naš nacionalni tim je odigrao 47 utakmica i postigao je 11 golova.
 
Pored Partizana, bio je član Fejenorda, Leverkuzena, Vitesea, PSV-a, Zenita, Rostova, Pekinga, Ljubljane i na kraju Videotona, odnosno MOL Vidija.
 
Očekujemo i njegovu izjavu povodom informacije mađarskih medija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: