Nazad

Dečak iz Preševa ide u Arsenal!VIDEO

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Sreda 13.06.2012 - 10:48

Talentovani dvanaestogodišnjak Nedžat Halimi, nakon uspešno obavljenih testova Arsenalove fudbalske škole, ovih dana putuje u London gde će zajedno sa svojim vršnjacima igrati na Emirejtsu.

Naime, Nedžat Halimi je fudbaler KF Tati iz Preševa koji je u konkurenciji 1.600 dečaka ispod 16 godina izabran od strane „SCDI“ Arsenalove škole fudbala i u toku nedelje putuje za London.

 

On će u Engleskoj trenirati sa svojim vršnjacima i ostalim članovima pomenute škole koju vodi Kameron Moja, stručnjak koji je Halimija uporedio sa Aršavinom.

„Igranje na Emirejtsu će za njega biti veliki korak napred. Ovaj dečko ima veliki talenat i potencijal da postane uspešan fudbaler, sličan Andreju Aršavinu.“, rekao je on.

Trener mladog fudbalera iz Preševa, Haki Jakhiu, ponosan je na svog pulena.

„Uspeh koji je postigao je veliki. Sav trud se isplatio, on će sada biti deo mladih fudbalera Arsenala i to je uspeh i radost za sve nas.“, rekao je Jahiu.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: