Nazad

Divac ponovo za izbegle

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Ponedeljak 23.04.2012 - 19:53

Fondacija "Divac" prikupila nova sredstva za raseljena i izbegla lica

Sredstva su namenjena za reševanje stambenog pitanja izbeglih i raseljenih porodica koje žive u kolektivnim centrima.

U Trci zadovoljstva učestvovalo je oko 20.000 rekreativaca, a pod sloganom "Možemo svi da pomognemo" trčalo je 70 građana.

"Kao i svake godine, tako su i ove naši sugrađani još jednom dokazali da imaju veliko srce i veliku volju. Vrlo smo ponosi na sve njih", rekao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

„Činjenica da je ovogodišnji jubilarni maraton istovremeno i kvalifikacioni za Olimpijske igre, nas u Fondaciji čini posebno ponosnim što nastavljamo saradnju na promociji zdravih vrednosti, sportskog duha i humanosti. Slogan Kurir trke zadovoljstva ‘Možemo svi da pomognemo’u skladu je sa principom da je svaki doprinos bitan, ma koliko mali bio. Stoga još jednom hvala svima koju su se odazvali i pomogli u prikupljanju sredstava za rešavanje stambenih problema najugroženijih“, izjavila je Snežana Divac, predsednica Fondacije Ana i Vlade Divac.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: