Nazad

DOBRE VESTI! Kuzmića bude iz kome

Izvor: Blic, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 18.07.2019 - 13:33

Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali da nema komplikacija, sledi buđenje iz indukovane kome Ognjena Kuzmića. Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje košarkaša.

Nema novih komplikacija FOTO: Profimedia
KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je Ognjenu Kuzmiću, nakon jučerašnje maksilofacijalne operacije, u četvrtak urađen novi detaljan pregled skenerom.
 
Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume).
 
Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.
 
Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: