Nazad

"Đoković će igrati US Open, Nadal neće"

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 01.07.2020 - 13:39

Džon Mekinro smatra da će srpski teniser Novak Đoković igrati na US Openu, ali da njegov španski kolega zato neće.

Teniseri već dugo čekaju priliku da igraju FOTO: Reuters
Kako stvari stoje uskoro ćemo videti nastavak teniske sezone koja je okončana zbog koronavirusa i slede nam dva Grend Slema, u Francuskoj i SAD.
 
Novak Đoković i Rafael Nadal su već izrazili zabrinutost povodom organizacije turnira i njihovih striktnih mera zaštite, pa je svoje mišljenje dala i teniska ikona Džon Mekinro.
 
"Ja verujem da će vrhunski igrači igrati na oba velika turnira, US Openu i Ronal Garosu. Oni već dugo čekaju priliku da igraju i verujem da će izaći na teren da se takmiče kako međusobno tako i sa mlađim igračima koji im prete. Imamo dva ogromna turnira koji su igračima veoma važni i naravno, nadamo se da će Novak ozdraviti i odabrati da igra na US Openu. Ja verujem da hoće, dok za Nadala baš i nisam siguran", počinje priču Mekinro.
 
Objasnio je dalje Džon Mekinro.
 
"Rafa je najbolji na šljaci i moraš da budeš svestan da ga je tamo jako teško pobediti, on tamo ne gubi svaki dan. Biće zanimljivo videti kakvu će odluku doneti evropski teniseri povodom dolaska u Njujork, svašta može da se desi tokom narednih par meseci. Mislim da je moguće igrati US Open i Rolan Garos iako zvuči da su mere isuviše stroge. Očekujem da teniseri dođu, ali ne bih bio iznenađen ukoliko odluče da ne igraju".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: