Nazad

Đoković igra Dejvis kup

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 20.08.2012 - 13:42

Najbolji srpski teniser vraća se nastupima za nacionalni tim naredne sezone.

Bez obzira na raspored u 2013. Novak Đoković je, nakon poraza u finalu turnira u Sinsinatiju od Rodžera Federera, izjavio da mu je želja da ponovo bude sa nacionalnim timom i da odigra što više mečeva za u Dejvis kupu koji je sa "orlovima" osvojio pre dve godine

"U poslednje dve godine nisam igrao mnogo za reprezentaciju. Imao sam naporan raspored, ali sam pričao sa selektorom tokom Olimpijskih igara. Pitao me je da li ću biti na raspolaganju za naredne mečeve Dejvis kupa, a ja sam mu potvrdno odgovorio. Jedva čekam da se vratim u reprezentaciju i pokušam da sa njom osvojim još jednu titulu u Dejvis kupu", izjavio je Nole u Sinsinatiju.

Đoković nije igrao u Dejvis kupu još od septembra 2011, posvetivši se u potpunosti pripremama za Olimpijske igre i ovogodišnje Grend slem turnire.

Bez njega, reprezentacija Srbije je u aprilu doživela poraz od Češke u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: