Nazad

Đoković nagovestio učešće na Olimpijskim igrama

Izvor: OK Radio, mediji - Nacionalni sport - Četvrtak 15.07.2021 - 13:23

Novak Đoković poslao je rođendansku čestitku mladom teniseru iz Japana i tom prilikom nagovestio je učešće na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Đoković je mladom Kođiru poželeo srećan rođendan, te je naveo da se nada da će "imati priliku da ga vidi na Olimpijskim igrama u Tokiju".
 
Najbolji teniser sveta prijavljen je za Olimpijske igre, te je njegovo učešće na ovom takmičenju pre početka turnira na Vimbldonu potvrdio i Teniski savez Srbije.
 
Ipak, posle finala Vimbldona Đoković je iskazao nezadovoljstvo uslovima koje će sportisti imati u Tokiju, te je tom prilikom rekao da nije siguran da li će nastupiti. 
 
"Prilično se dvoumim da li ću otići. Neću moći da povedem svog španera i neću biti u stanju da pratim druge sportiste tokom trajanja takmičenja. Šanse su 50:50", poručio je Đoković posle osvajanja šestog Vimbldona.
 
Ukoliko Novak Đoković odluči da nastupi, Srbija će u Tokiju imati četvoro predstavnika u tenisu.
 
Miomir Kecmanović će se takmičiti u muškom singlu, Nina Stojanović obezbedila je plasman u ženskom singlu, dok će zajedno sa Aleksandrom Krunić Srbiju predstavljati i u dubl konkurenciji.
 
Olimpijske igre počinju 23. jula, a teniski turnir igra se na betonu i biće na rasporedu već u prvoj nedelji.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: