Nazad

Đoković: Rolan Garos je prioritet

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Petak 28.12.2012 - 11:30

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da mu je osvajanje Rolan Garosa prioritet u 2013. godini.

Novak Đoković

"Novu sezonu mogu da počnem sa mnogo samopouzdanja jer sam osvojio poslednji veliki turnir u godini, Masters u Londonu. Nadam se da mogu da nastavim dobro da igram. Ambicije su uvek visoke, želim da osvojim svaki GS na kojem učestvujem, svaki veliki turnir na kojem učestvujem. Rolan Garos je uvek u vrhu liste prioriteta jer je to jedini GS turnir koji nisam osvojio“.

"Prošle sezone sam igrao u finalu, prošao sam dalje nego ikada ranije, bilo je to neverovatno finale i veliko iskustvo“, dodao je Novak, koji je izgubio od Rafaela Nadala sa 3:1 u setovima.

Novak je razočaran što je Nadal otkazao učešće na egzibiciji u Abu Dabiju.

"Da, iskreno sam razočran jer sam jedva čekao da ga vidim kako igra. Van terena je već sedam meseci i siguran sam da svi ljubitelji sporta žele da ga vide na igralištu, zdravog i spremnog, a ja mu želim brz oporavak“.

U polufinalu egzibije u Abu Dabiju Đoković će igrati sa Davidom Fererom, koji je bio bolji od Tomaša Berdiha.

Jedna od gorućih tema u tenisu jeste ko može da ugrozi ‘veliku četvorku’.

“Ne mogu se potceniti ni teniseri koji su iza nas i koji su u nekoliko prilika pokazali da mogu da dobiju nas iz samog vrha u završnicama GS turnira. Tu mislim na Del Potra, Ferera, Congu, Berdiha, oni su sposobni da pobeđuju u velikim mečevima i da uzimaju trofeje. Čeka nas još jedna uzbudljiva godina”.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: