Nazad

Đoković: Zadovoljan sam igrom

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Sreda 05.09.2012 - 23:32

Novak Đoković izjavio je posle plasmana u četvrtfinale US opena da je zadovoljan igrom koju je pružio u meču sa Vavrinkom (6:4, 6:1, 3:1, predaja).

Novak Đoković

„Ne znam koji je razlog što je Vavrinka predao, ali sigurno je nešto ozbiljno. Ja sam gledao da što pre završim meč i da budem koncentrisan na svaki poen. Igrao sam odlično u važnim trenucima i servirao sam jako dobro. Ovo mi je bio prvi meč na Luj Armstrong stadionu, uslovi su malo drugačiji nego na Artur Ešu.

„Zadovoljan sam, nije bilo lako ostati spreman i svež za ovakvog protivnika nakon dva dana čekanja zbog kiše. U četvrtak ću imati veoma naporan četvrtfinalni duel, ali spreman sam“, dodao je Novak.

U dosadašnjem toku turnira Đoković nije izgubio ni set i igra u dobroj formi na betonu Severne Amerike.

„Imao sam teško leto, emotivne Olimpijske igre, uspešna nedelja u Kanadi dala mi je dodatni stimulans i samopouzdanje da se što bolje pripremim za US open, koji je najvažniji turnir u ovom delu godine“.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: