Nazad

Došao bih u Partizan

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Sreda 02.05.2012 - 10:01

Giorgi Merebašvili, doskorašnji fudbaler Vojvodine, a sada Dinama iz Tbilisija, rekao je da bi voleo da zaigra za Partizan

 "Volim Srbiju i srpski fudbal, to nije tajna," rekao je za Novosti Merebašvili.

"Lično, došao bih u Partizan, jer zna se da volim Srbiju, ali ne znam kako će se situacija razvijati. Videćemo šta će da se dešava po završetku prvenstva."

Dinamo iz Tbilisija se trenutno nalazi na četvrtom mestu u prvenstvu Gruzije. 

"Jurimo treće mesto, i imamo šansu u preostala četiri meča. Nisam igrao jedan mesec zbog povrede, počeo sam da treniram pre dva dana. Nadam se da ću, do kraja, pomoći ekipi. O dolasku u Partizan više ću znati za dve-tri nedelje," kazze Merebašvili. 

Merebašvili je poslednju utakmicu za Dinamo odigrao 25. marta, kada je zbog povrede zamenjen. Na sedam mečeva u dresu najpoznatijeg gruzijskog kluba postigao je četiri gola. 

Prethodne jeseni, kao igrač novosadske Vojvodine, u Jelen Superligi 'upisao' je 13 nastupa, tri puta je bio strelac, četiri puta asistent. 

Merebašvili je rođen 15. avgusta 1986. godine, do zime 2010. godine igrao je za Dinamo iz Tbilisija, u Vojvodini je proveo dve godine. Za reprezentaciju Gruzije odigrao je 16 utakmica.

I Tejgo pred vratima Humske?

Beogradski Sport piše i da je povratak reprezentativca Gane, Princa Tejga u Partizan 'viđen'. 

"Tejgo nije dolazio u Beograd poslednjih dana, ali je priča o interesovanju Partizana tačna. 'Crno-beli' su ozbiljni u nameri da ga dovedu u svoje redove, a ni želja Tejga da se vrati u Partizan uopšte nije sporna. On nikada nije krio da se u Beogradu lepo osećao i da je to bila značajna stanica u njegovoj karijeri," rekao je za Sport menadžer fudbalera Goran Milovanović. 

Tejgo je iz Partizana otišao prošlog leta, u nemački Hofenhajm. Odigrao je samo šest minuta na dve utakmice i promenio klub. Od kraja avgusta 2011. godine je igrao za tursku ekipu Bursaspor. 

U Ligi šampiona nije izlazio na teren a u turskom prvenstvu sakupio je 11 nastupa, 402 minuta i jedan pogodak. 

Prethodno je kao član Partizana u prolećnom delu sezone 2010/2011 odigrao 18 utakmica i postigao 12 golova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: