Nazad

Dragan Đurić dovodi centarfora iz Dinama!?!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 22.08.2012 - 13:03

Predsednik Partizana izjavio za "Sportski žurnal" da crno-beli dovode centarfora zagrebačkog Dinama, kao i da je klub u plusu 1,8 miliona evra!

Iz usta predsednika FK Partizan Dragana Đurića u javnost su dolazila raznorazna obećanja, najave, planovi...Mnogo toga nije se dogodilo.

Đurić je "Sportskom žurnalu" rekao da je napadač Dinama Ivan Krstanović novi centarfor Partizana! A rekao je i da je Partizan danas dva miliona evra u plusu, tačnije 1,8 miliona evra.

Iz razgovora sa novinarom "Sportskog žurnala" saznali smo da je Dragan Đurić u Zagrebu, a potom je otkrio da pregovara oko dovođenja Krstanovića iz Dinama(!).

Za onog koji malo više prati dešavanja u fudbalu na Balkanu zna da prvi čovek Dinama Zdravko Mamić ne prodaje tek-tako svoje igrače, pogotovo ne za malu sumu novca. A i hrvatski mediji bi već brujali o tome. Ali sačekajmo...

S obzirom na to da u Zagrebu u sredu uveče igraju Dinamo i slovenački Maribor u plej-ofu Lige šampiona, predsednik Partizana je upitan da li je možda zainteresovan za centarfora Maribora Tavareša.

Posle stanke, Đurić je rekao: "Ima i treći...Ali, napišite da je Krstanović u Partizanu".

Na novo pitanje odakle Partizanu novac da kupuje centarfora, Đurić je odgovorio kontrapitanjem: "Kako odakle!? Nije istina da je Partizan u blokadi. Partizan je dva miliona evra u plusu! Izvinite, ne dva, nego 1,8 miliona, jer smo platili po 100.000 evra za Pauljevića i Kneževića".

Na konstataciju novinara "Žurnala" da Partizan i nije morao da plati za Pauljevića, jer ne igra, Đurić je odgovorio: "Grešite! Odličan je fudbaler! Partizan će za njega uzeti bar tri miliona evra".

Inače, Đurić je, zajedno sa najbližim saradnicima Miletom Jovičićem i Ratomirom Babićem, otputovao sa ekipom Partizana u Norvešku gde će u četvrtak odigrati prvi meč plej-ofa protiv Tromsa. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: