Nazad

Drulović selektor omladinaca

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 25.07.2012 - 11:30

Bivši reprezentativac Jugoslavije Ljubinko Drulović naslediće Zorana Marića na mestu selektora omladinske reprezentacije, saznaje SOS kanal.

  Omladinska reprezentacija Srbije počeće novi kvalifikacioni ciklus pod vođstvom Ljubinka Drulovića.

Bivši trener Banata, slovenačke Drave i angolskog "Prvog avgusta" dogovorio je u utorak saradnju sa predsednikom saveza Tomislavom Karadžićem i novim direktorom svih selekcija Savom Miloševićem.

Podsetimo da je reprezentacija Srbije u uzrastu do 19 godina okončala učešće na nedavnom Evropskom prvenstvu bez pobede i sa samo jednim postignutim golom. 

"Orlići" su redom gubili od Francuske (0:3), Engleske (1:2) i Hrvatske (0:3), pa nisu uspeli da stignu ni do trećeg mesta u grupi, koje bi im obezbedilo dugo očekivani plasman na Svetsko prvenstvo.

Drulović je krajem juna bio jedan od najozbiljnijih kandidata za mesto trenera BSK-a, ali su Borčani ukazali poverenje Goranu Milojeviću.

I zvanično će postati novi selektor igrača rođenih 1994. godine u četvrtak, na sednici Izvršnog odbora FSS.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: