Nazad

DV ponosan, nezadovoljan suđenjem

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Petak 14.12.2012 - 09:06

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je posle poraza od Bamberga da je ponosan na ekipu, ali je bio nezadovoljan suđenjem.

Duško Vujošević

’Crno-beli’ su porazom posle produžetka u Nemačkoj 92:90 ostali bez plasmana u Top 16 fazu Evrolige.

"Ponosan sam na izdanje svojih mladih momaka i na herojsku borbu koju su prižili, ovo je najmlađi tim u Evroligi. Moram da istaknem da nisam u potpunosti zadovoljan tretmanom kod sudija koji smo danas imali“.

"Čestitam Bambergu na poobedu i na prolasku u Top 16 fazu, znali smo da je ovo odlučujuća utakmica. Obe ekipe igrale su pod velikim pritiskom, a ja sam zadovoljan igrom svog tima. Činjenica je da se iskustvo vidi u nekim situacijama, kako treba da se iskoriste poslednje, odlučujuće lopte, ko treba da završi....“, dodao je trener Partizana.

Vladimir Lučić bio je veoma utučen posle eliminacije svog tima iz Evrolige.

"Imali smo mnogo šansi ove sezone, tri utakmice smo izgubili u produžetku. Samo jednu ili dve utakmice izgubili smo kako treba. Šta da kažem? Dali smo sve od sebe, nije sramota na ovaj način izgubiti utakmicu. Nedostajale su nam samo neke sitnice da prevagnu u našu korist. Nismo imali sreće ove sezone i nadali smo se da će nam se to vratiti, ali nismo dali ključne poene. Najveći problem bio je naš loš početak, zato smo izgubili“.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: