Nazad

EL: Crno-beli kreću iz Istanbula

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 07.07.2012 - 16:00

Bešiktaš 11. ili 12. oktobra dočekuje Partizan mt:s u prvom kolu D grupe, potom u Pionir stiže CSKA sa trojicom-četvoricom Srba.

Košarkašima Partizana mt:s tokom jeseni predstoji deset "paklenih" nedelja. Ako se plasiraju među četiri najbolja u grupi, igraće Evroligu i prvih meseci 2013. I to čak 14 utakmica!

Ako budu peti ili šesti, moraće da se preorijentišu na ABA ligu, kao i minule sezone.

Evroliga je nakon žreba u petak odredila i raspored prve faze, po kojem će crno-beli gostovati u prvom i poslednjem kolu, odnosno tri puta u prvih pet kola.

U prvom "krugu" biće gosti Bešiktašu (11/12. oktobar), Lijetuvos Ritasu (25/26. oktobar) i Barseloni (1/2. novembra), a dočekaće CSKA u drugom (18/19. oktobra) i Bamberg u petom kolu (8/9. novembra).

Revanši će se igrati ovim redosledom: Bešiktaš (k) 15/16. novembra, CSKA (g) 22/23. novembra, Lijetuvos (k) 29/30. novembra, Barselona (k) 6/7. decembra i Bamberg (g) 13/14. decembra.

Derbi mečevi CSKA i Barselone na programu su u petom i desetom kolu. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: