Nazad

Evandro: Otišao sam zbog para

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 22.08.2012 - 13:02

Zvezdina dojučerašnja "desetka" uoči povratka u Brazil izjavila da je rastanak usledio, jer nema para, a mora da misli na porodicu.

Crvena zvezda i Evandro Goebel rastali su se posle godinu dana saradnje.

Brazilac je spakovao kofere i vratio se u domovinu, a pre polaska iz Beograda u razgovoru za "Sportski Žurnal" objasnio je zašto je došlo do rastanka.

"Odlazim, nema para", počeo je 25-godišnji vezista, koji je u Zvezdi, po ugovoru, u prvoj sezoni trebalo da zaradi 360.000 evra, a u tekućoj čak 400.000.

Tvrdi da je imao pravo da ode.

"Po ugovoru koji smo potpisali, prestaje da važi kada se ne ispunjavaju novčane obaveze. Treniram, igram utakmice i onda nema para. Nisam mogao više tako, moram da mislim na familiju", nastavio je Evandro, koji je Beograd napustio u društvu supruge i bebe.

Još u junu se bunio zbog neizmirenih dugovanja. Nije hteo da se vrati u Srbiju dok mu pare ne legnu na račun.

"Porodica mi je na prvom mestu, rastajem se sa Zvezdom da bi i mojim ukućanima bilo bolje. Nisam ni na koga ljut. Bilo mi je lepo u Beogradu, zavoleo sam i grad i klub. Zauvek ću pamtiti navijače".

On ne misli da je bio Zvezdin promašaj.

"Igrao sam najbolje što sam mogao. Možda sam u pojedinim utakmicama mogao bolje, ali ne mislim da sam bio promašaj", rekao je Evandro.

U Brazilu je prelazni rok završen, a ponuda iz Evrope, prema sopstvenom priznanju još nema. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: