Nazad

Evrokup: Nova kazna za Zvezdu

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Utorak 18.12.2012 - 03:32

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 2.000 evra zbog neodgovornog ponašanja navijača na utakmici šestog kola H grupe Evrokupa protiv Kahasola.

Evrokup: Nova kazna za Zvezdu

Prema izveštaju koji je poslat iz kancelarije Evrokupa, Zvezda se kažnjava zbog ubacivanja tvrdih predmeta (dva upaljača).

Kako se navodi u saopštenju beogradskog kluba, s obzirom da je zbog ubacivanja papirnih rolni i upotrebe lasera na utakmici sa Orleanom Zvezda već kažnjavana, stiglo je i upozorenje o mnogo oštrijim sankcijama ukoliko se nešto slično ponovi.

Ukoliko opet dođe do ovakvog incidenta tokom Last 16 faze Evrokupa, crveno-beli će biti kažnjeni u iznosu između 10.000 do 100.000 evra.

Rukovodstvo crveno-belih zbog toga je apelovalo na navijače da na teren ne ubacuju bilo kakve predmete, ne koriste lasere i ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva.

Zvezdu u drugoj fazi Evrokupa, koja počinje 9. januara, očekuju dueli sa Uniksom, Ulmom i Galatasarajem.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: