Nazad

Filipovski više nije trener Partizana, Matović predvodi ekipu do kraja sezone VIDEO

Izvor: Beta, OK Radio - Nacionalni sport - Utorak 09.03.2021 - 14:11

Košarkaški klub Partizan sporazumno je raskinuo ugovor sa trenerom Sašom Filipovskim, a ekipu će do kraja sezone predvoditi Aleksandar Matović, saopštili su večeras crno-beli.

FOTO: Screenshot/YouTube
Kako se navodi na klupskom sajtu, posle poraza u subotu od Cibone u ABA ligi i razgovora uprave kluba i Filipovskog, postignut je sporazum o raskidu ugovora. Takođe, ugovor je sporazumno raskinut i sa njegovim prvim asistentom Bobanom Mitevim.
 
Filipovski i Mitev su u Partizan došli 5. novembra 2020. godine, nakon što je mesto šefa stručnog štaba ostalo upražnjeno odlaskom Vlada Šćepanovića.
 
Pod vođstvom Filipovskog, crno-beli su ostvarili plasman u Top 16 fazu Evrokupa i polufinale Kupa „Radivoja Koraća“.
 
„Ipak, serija loših rezultata, pre svega u ABA ligi, dovela je do toga da trener i uprava kluba sednu za sto i dogovore se o prekidu saradnje. KK Partizan zahvaljuje Saši Filipovskom i Bobanu Mitevu na vremenu koje su proveli u crno-belom taboru i svom trudu koji su svakodnevno ulagali u Partizan“, navodi se u saopštenju.
 
Ekipu Partizana će do kraja sezone predvoditi Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu crno-belih nalazi od leta 2017. godina.
 
On je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima, naveli su crno-beli.
 
Matovićev asistent biće koordinator mlađih selekcija Partizana i čovek koji je bio deo stručnog štaba Nenada Čanka u sezoni 2017/2018, odnosno Vlada Šćepanovića na početku tekuće sezone, Dejan Mijatović.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Tegeltija Vladan (@tegeltijavladan)

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: