Nazad

Finale Kupa rasprodato za par sati

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Petak 11.05.2012 - 14:24

Ulaznice za finalni meč Kupa Srbije u fudbalu, koje su rano jutros puštene u prodaju na blagajni stadiona "Mladost" u Kruševcu, već su rasprodate, potvrdio je Tanjugu potparol Napretka Marko Đorđević.

Đorđević je rekao da je Kruševac dobio 3.600 ulaznica za zapadnu i južnu tribinu i da je više od 90 odsto karata prodato za samo nekoliko sati. Cena ulaznice za zapadnu tribinu koštala je 600 dinara, a za južnu 300 dinara. Đorđević je podsetio da se ulaznice za severnu i istočnu tribinu prodaju na beorgadskoj "Marakani".

Zbog velikog interesovanja za finalni meč Kupa između Crvene zvezde i čačanskog Borca, sačinjen je i drugačiji plan ulaska koji se razlikuje od onog kada igra Napredak. "Ulaz Zapad 1 nalaziće se kod restorana Vinjak5, a Zapad 2 biće kod glavnog ulaza u FK Napredak", precizirao je Đorđević i naglasio da su u toku završne pripreme za finalni meč.

Završavaju se VIP lože i svlačionice, dok se u saradnji sa stručnjacima iz Stare Pazove radi na poboljšanju samog terena.

Finale se igra 16. maja od 20 sati, a domaćin će već u ponedeljak spremno dočekati goste iz Beograda i Čačka. Kapije stadiona biće otvorene od 18 sati, dok će ulice oko sportskog objekta biti zatvorene dva sata ranije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: