Nazad

Finale Kupa Srbije u Kruševcu!

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Petak 27.04.2012 - 09:18

Na osnovu zvaničnog predloga Grada Kruševca Fudbalski savez Srbije je odlučio da finale Kupa Srbije bude odigrano 16. maja 2012. godine na Stadionu "Mladost"

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi je održana sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao Tomislav Karadžić.

 

Fudbalski savez Srbije je prihvatio kandidaturu Kruševca na osnovu izveštaja Radne grupe koja je obišla stadion i predložila Odboru da prihvati kandidaturu.



Finale Kupa Srbije trebalo je da se odigra na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, ali su fudbalski klub Vojvodina i Grad Novi Sad odustali od organizacije utakmice.



Tokom sledeće nedelje biće održan prvi u nizu organizaciono-tehničkih sastanaka a tada će biti odlučeno i vreme početka finalne utakmice i cene ulaznica.



Utakmica 26. kola Prve lige Srbije između Napretka i Sloge odigrana je u sredu uveče na stadionu "Mladost" u Kruševcu pod relfektorima.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: