Nazad

Fudbaleri Partizana posle velike pobede stali uz saigrača, kog je zadesila porodična tragedija: "Trijumf je za tebe, mi smo jedna porodica!"

Izvor: Blic, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 13.08.2021 - 12:42

Fudbaleri Partizana su posle velike borbe i još veće drame uspeli da eliminišu Soči i dođu na korak do plasmana u Ligu konferencija, a sinoćnu pobedu, izabranici Aleksandra Stanojevića posvetili su Aleksandru Lutovcu.

FOTO: Screenshot
Iako je bio očekivan u startnoj postavi, Lutovac je propustio meč protiv ruskog tima, zbog smrti oca.
 
Lutovac je objavio na svom "Instagram storiju" dirljivu fotografiju sa ocem uz poruku: "Nije krv i meso ono što čini očevima i sinovima, već srce."
 
Ovo je pogodilo čitav tim Partizana, a igrači su nakon susreta upravo njemu posvetili veliki trijumf.
 
- Ova pobeda je za Saleta Lutovca, mi smo jedna porodica i svi smo uz tebe. Tako te i doživljavamo, kao člana porodice i svi saosećamo sa tobom. Želimo ti da budeš uz svoje u ovom najtežem trenutku za tebe. Gurala nas je ta energija koju smo svi osećali, da zbog tebe treba danas da pobedimo. Ima Boga, vratilo se sve na pravi način. Prošle godine neke stvari nisu, na kraju Bog sve to izniveliše i donese nam radost, rekao je Aleksandar Miljković nakon utakmice.
 
Sličnu poruku poslao je i Saša Zdjelar, koji je odigrao sjajan meč.
 
- Jedna jako naporna i jako dobra utakmica za nas. Dva puta smo se vratili, iz dve šanse su nam dali dva gola dok smo mi napadali non stop, imali bezbroj kornera i centaršuteva. Teško mi je da pričam, jer mi smo igrali samo za Saleta i ova pobeda ide njemu, jer njemu i njegovoj porodici je u ovom trenutku neophodna podrška. Ova pobeda je za njega, kazao je Zdjelar.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: