Nazad

"Gasprom" jača podršku Zvezdi

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 27.04.2012 - 22:33

Uskoro revizija ugovora Zvezde i "Gasproma". I "Telekom Srbija" jača saradnju sa crveno-belima

Dan posle potpisivanja dokumenta koji bi trebalo da označi početak izgradnje novog stadiona, u FK Crvena zvezda potpisali su još jedan strateški važan dokument.


Čelnici FK i SD Vladan Lukić i Petar Škundrić kao i predstavnik kompanije "Gaspromnjeft" Kiril Kravčenko, potpisali su memorandum o namerama o proširenju saradnje.


Ukratko, govornici su najavili da će u narednih mesec dana potpisati novi, jači i dugoročniji ugovor o saradnji, odnosno sponzorstvu Fudbalskog kluba.



Prema rečima prvog čoveka SD Petra Škundrića, isto će se podnositi i na Zvezdinu saradnju sa najvećom srpskom kompanijom "Telekom Srbija".



"Ovo je novi iskorak u stvaranju boljih uslova za rad FK Crvena zvezda. Idemo na formiranje 'pula' sponzora koji će veoma brzo stati iza Crvene zvezde i omogućiti da postane ono što želimo", rekao je Škundrić.



Predstavnik kompanije "Gaspromnjeft", Kravčenko, izneo je nešto više detalja o budućnosti.


"Na klupskom veću smo odlučili nekoliko važnih stvari: da je potrebna reorganizacija sistema upravljanja i povećanje efikasnosti kluba i to na petogodišnjem nivou. Nadamo se i dobrim sportskim rezultatima. Tada smo se saglasili o tome kako klub treba da se razvija i dogovorili smo i proširenje finansijske saradnje. Nadam se da ćemo sve definisati do kraja maja i potpisati novi ugovor. Nadam se da će to pomoći klubu da ostvaruje nove pobede i da se dalje razvija", rekao je Kravčenko.


Potpisivanju memoranduma prisustvovali su između potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, ministri Oliver Dulić, Nebojša Ćirić, generalni direktor kompanie "Telekom Srbija" Branko Radujko, predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić...

Škundrić je, potom, istakao da je jak Fudbalski klub Crvena zvezda preduslov i da svi ostali članovi crveno-bele porodice budu stabilni i uspešni.

"Bez jakog fudbalskog kluba, bez onog što je stvarao, nema ni jake sportske porodice Crvene zvezde. Mi smo najbrojnija sportka porodica, ne samo u Srbiji nego u ovom delu Evrope i opterećeni smo najvišim mogućim rezultatima i slavom koju je Zvezda stekla. 'Gasprom' je osetio tu vrednost i kao društveno odgovorna kompanija sa posebnim statusom u svojoj zemlji i svetu podržao je Zvezdu", rekao je Škundrić i dodao:



"Na bazi razgovora koji smo imali sa gospodinom Kravčenkom i rukovodstvom 'Gasproma', složili smo se da je potrebno još više podržati fudbalski klub, a današnjim memorandumom stiču se uslovi da novi ugovor potpišemo do kraja godine. Svi zajedno nosimo veliku odgovornost pred našim sponzorom koji nas je veoma podržao".



Ništa manje bitna, za Crvenu zvezdu je saradnja sa kompanijom "Telekom Srbija".



"Takođe, moram pomenuti i gospodina Branka Radujka koji izuzetno mnogo pomaže našem klubu i postoji takođe dogovor da povećamo učešće kompanije 'Telekom Srbija' u poslovanju Zvezde i to ćemo vrlo brzo dovesti do ugovorne faze", istakao je Škundrić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: