Nazad

Gasprom za promene u Zvezdi, ne želi neuspešne!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Nedelja 02.09.2012 - 12:15

U biznisu se gleda samo uspeh i ništa više

Kompanija "Gasprom", generalni sponzor Crvene zvezde, prema nezvaničnim saznanjima je jedan od inicijitora promena koje su u toku u klubu s obzirom na učestale odlaske kadrova Vladana Lukića. Čelnici ruske naftne kompanije su nezadovoljni rezultatima jer je Zvezda za poslednje tri sezone osvojila dva Kupa i imala je marginalnu ulogu u Evropi, pa izgleda da nemaju više strpljenja sa sadašnjim rukovodstvom.

Gasprom je gigant koji obrće milijarde dolara i ne želi da se povezuje sa neuspešnima, zbog čega su zagovornici renoviranja rukovodećeg kadra, a u suprotnom su spremni i da se povuku iz cele priče. Iako je jaka veza ruske kompanije i predstavnika SPS-a na Marakani (Škundrić, Mrakić, Antić) koji su imali veliku ulogu u njenom ulasku u sponzorski pul, ipak ne treba zaboraviti i kome sada u Vladi Srbije pripada energetski sektor, tako da se može naslutiti pobednik u tihoj borbi oko prevlasti u Crvenoj zvezdi. Rusi su, navodno, spremni da novoj uparvi Zvezde pomognu sa još većim novčanim sredstvima pa se očekuje skora finalizacija promena. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: