Nazad

Gordon stigao u Srbiju, ne plaši se "nepoznatog terena"

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Petak 24.08.2012 - 12:56

Američki košarkaš je sinoć stigao u Srbiju, novo pojačanje Partizana će po prvi put igrati u Evropi, ali se ne plaši izazova.

Zajedno sa Mlađanom Šilobadom, direktora Partizana, novog krilnog centra crno-belih Dru Gordona su na aerodromu Nikola Tesla sačekali i novinari „Sporta“ koji su preneli i prve impresije igrača koji se po prvi put otisnuo u evropsku odiseju i stigao upravo u Beograd.

Mladi košarkaš, 22-godišnji Amerikanac je svestan da se u Evropi igra drugačije od onoga na šta je on navikao, ali ističe da ne strahuje od izazova.

„Po prvi put ću igrati u Evropi, čuo sam da je drugačije od onoga što sam navikao, ali nemam straha ni treme. Mislim da je predamnom vliki izazov, veoma koristan za moju dalju karijeru.“

„Zbog toga sam uostalom i ovde, nisam imao dilemu da li da prihvatim poziv ili ne, mislim da sam uradio pravu stvar.“, ističe Gordon.

O klubu i navijačima se, prema sopstvenom priznanju, informisao preko interneta.

„Znam da Partizan ima mlad tim, velike mabicije i da je najuspešniji klubna ovim prostorima."

"Dopalo mi se ono što sam video o navijačima, podsetili su me na Nju Meksiko gde su navijači takođe „živahni“, tako da jedva čekam da uporedim iskustva.“, rekao je on. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: