Nazad

Hrvatski fudbaler čeka protivnika na Euro 2020: Da li bih voleo Srbiju? Hm, i da i ne

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Nacionalni sport - Ponedeljak 02.12.2019 - 13:38

Bilo bi to jako zanimljivo. Srbi imaju veliki broj vrhunskih igrača i mogu da sastave jaku ekipu, kaža napadač Hofenhajma

Reprezentativci Hrvatske, Češke i Engleske čekaju četvrtog učesnika grupe na Evropskom prvenstvu 2020. godine. Prilike su velike, šanse podjednake, sve je moguće kada se za to jedno mesto bore Norveška i Srbija u Oslu, Škotska i Izrael u Glazgovu.
 
Napadač Hofenhajma i reprezentativac Hrvatske Andrej Kramarić, jedan je od onih koji bi trebalo da igraju na Evro 2020. i zbog toga je bio sagovornik “Večernjem listu”. Tema razogovora bio je pogled na rivala koji stiže iz baraža Lige nacije.
 
- Da li bih voleo Srbiju u grupi? Ha, i da i ne. Bilo bi to vrlo zanimljivo. Srbi imaju veliki broj vrhunskih igrača i mogu da sastave jaku ekipu koja je u stanju da igra sjajno, ali i da neočekivano podbaci. Nikada nisam igrao protiv Srbije i čini mi se da je to interesantan izazov - rekao je Kramarić.
 
U gurpi sa Hrvatskom, koja se igra u Londonu i Glazgovu, sigurno su selekcije Češke i domaćina Engleske. Kramarić je skenirao i dva poznata tima:
 
- Engleska je za mene na SP u Rusiji igrala najlepši fudbal, čak lepši od prvaka Francuske. U polufinalu su nas "razbili" u prvom poluvremenu, a onda se probudila naša energija, zanos s kojim smo odigrali neverovatnu završnicu. To je sigurno ono što ih i danas boli i što nam nisu zaboravili, bez obzira na to koliko im je bila bitna pobeda nad nama u Ligi nacija. Česi možda ne izgledaju kao jako atraktivan suparnik. Sigurno smo kvalitetniji od njih, ali je Europsko prvenstvo veliki turnir i svi su "nabrijani". Ne može niko da kaže da će nekoga pobediti.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: