Nazad

I sa jednom nogom na derbi

Izvor: Novosti - Nacionalni sport - Utorak 01.05.2012 - 12:03

Dobio sam jak udarac, stradalo je koleno, obnovio sam povredu čašice, al derbi ne propuštam

Partizan je titulu šampiona Srbije overio ubedljivom pobedom od 4:0 protiv Borca u Čačku i ne postoji ni jedan razlog da igrači, trener, ceo stručni štab i navijači crno-belih ne budu u euforiji. Posle ubedljivog trijumfa i novog šampionskog naslova svi su „potrčali u Evropu“, neki su poželeli još titula, neki smatraju da su „zgazili sve“, a čuvar mreže Vladimir Stojković jedva čeka sledeći meč i večiti derbi

 

- Dobio sam jak udarac, stradalo je koleno, obnovio sam povredu čašice. Kada se završi sezona ili posle akcije reprezentacije, ako dobijem poziv, ići ću da je "očistim". Derbi? Nastup nije upitan, ta utakmica se brani i sa jednom nogom - poručio je Stojković.



Nemanja Rnić se posle derbija okreće novoj sezoni:



- Drago mi je što smo ovako ubedljivo završili šampionsku trku i osvojili novu titulu. Trofej nam je pripao potpuno zasluženo, vodili smo praktično od početka sezone. Sledi nam večiti derbi, a onda ćemo se odmah okrenuti novim izazovima, plasmanu u Ligu šampiona. Videćemo da li ću ostati u klubu, sve je otvoreno - kaže Rnić.


Dijara, kao i svaki stranc u Srbiji, hoce još podviga:



- Presrećan sam zbog moje četvrte titule sa Partizanom i verujem da će se trijumfalni niz nastaviti sledeće godine. Navikao sam na uspehe i pobede sa crno-belima i voleo bih da ostanem da i dalje slavimo zajedno, ali ugovor mi ističe krajem juna. Do tada sam ovde - ističe Dijara.


NEMANjA TOMIĆ: STVARNO NAJBOLjI

- POKAZALI smo da smo najkvalitetniji tim u Superligi. Zbog velike bodovne zalihe još od jesenjeg dela sezone mogli smo sebi da dozvolimo da isprobamo i mlađe snage poput Aksentijevića, Ninkovića, Markovića... Pokazali su da Partizan ne treba da strepi za budućnost - pohvalio je saigrače Tomić.





IVAN IVANOV: ZGAZILI SMO SVE

- VIŠE nego zaslužena peta titula u nizu. Videlo se da gazimo sve protivnike, ali što se tiče nas znamo da tu nešto fali. Dešavaju nam se sitne greške u svakoj utakmici zbog pada koncentracije i moraćemo to da eliminišemo tokom priprema ukoliko želimo da ostvarimo bolji rezultat u Evropi u odnosu na ovu sezonu - priznao je Ivanov. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: