Nazad

Igrači "večitih" prvi stigli na pripreme "orlova" za mondijalske kvalifikacije

Izvor: Blic - Nacionalni sport - Ponedeljak 03.09.2012 - 15:56

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je da se okuplja u centru FSS-a u Staroj Pazovi kako bi se pripremila za mečeve sa Škotskom i Velsom na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se 2014. godine održati u Brazilu.

Na pripreme su najpre stigli fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, golman Stojković, Šćepović, Lazović, Maksimović, Lazar Marković, Mijailović.. Uz njih, u kuću fudbala došli su i Aleksandar Kolarov, njegov novi saigrač u Mančester sitiju Matija Nastasić, kao i Ignjovski, Radosav Petrović, Luković i Biševac.



Do večernjeg treninga, zakazanog za 19 časova, očekuje se da će doći cela ekipa koju je selektor Siniša Mihajlović pozvao za početak kvalifikacija.



"Orlovi" će na megdan Škotima izaći na Hamden parku, u 16 časova u subotu, a tri dana kasnije reprezentacija Srbije će igrati protiv Velsa u Novom Sadu.



Selektor Mihajlović je odlučio da u konkurenciju za našu nacionalnu selekciju budu:



Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman


Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Nikola Maksimović, Milan Biševac, Aleksandar Luković, Nenad Tomović
Igrači veznog reda: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radosav Petrović


Napadači: Marko Šćepović, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Tomić, Miralem Sulejmani, Lazar Marković, Darko Lazović, Dejan Lekić

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: