Nazad

"Igramo fudbal koji pleni": Piksi očaran izdanjem njegovih izabranika, nije skidao osmeh sa lica

Izvor: OK Radio,Novosti - Nacionalni sport - Petak 10.06.2022 - 09:32

Fudbaleri Srbije savladali su reprezentaciju Švedske na gostovanju u prestonici ove zemlje rezultatom 1:0. Bio je ovo meč trećeg kola Grupe 4 Lige B Lige nacija i drugi vezani trijumf naše nacionalne selekcije nakon pobede nad Slovenijom.

FOTO: YouTube/Screenshot
Selektor nacionalne selekcije Srbije, Dragan Stojković Piksi, nije krio oduševljenje po završetku meča u izjavi za "TV Arena sport".
 
- Težimo ka tome da uživamo u igri. Igamo fudbal koji pleni i koji se dopada ljudima. Sve je dobro počelo i završilo se, postigli smo ono što smo želeli. Strašna podrška naših navijača, čuli su se najviše, hvala im a mi smo im podarili to da mogu da odu srećni kući. Igrači su se žalili na umor i povrede, ali na kraju zaslužena pobeda. Sačuvana mreža je u psihološkom smislu jako bitna. Odbrnaa je delovala zaista organizovano, potmomognuta veznim redim, izgledali smo onako kako želim da nas vidim. 
 
Srbija je ovim trijumfom stigla na drugo mesto u grupi sa šest bodova, jedan manje od Norveške koja je lider grupe.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: