Nazad

Italijanski mediji: Zvezda šokirala Milan, varnice između Piolija i Stankovića FOTO

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 19.02.2021 - 13:58

Utakmica između Crvene zvezde i Milana na stadionu "Rajko Mitić" privukla je veliku pažnju najpoznatijih italijanskih novina.

Svi su na naslovnoj strani izvestili o remiju 2:2 sa slikom Milana Pavkova koji je u 93. minutu sprečio "roso-nere" da trijumfalno napuste Beograd.
 
"Gazeta delo Sport", koja je upravo iz Milana, pored gola Pavkova, istakla je i povredu Ismaila Benasera koji je u 35. minutu napustio igru i neće nastupiti protiv Intera u nedelju.
 
"Milan uprskao u poslednjoj sekundi, Pioli izgubio Benasera za derbi", stoji u naslovu, a potom u tekstu opisuje:
 
"Srpski tim je ostao veoma disciplinovan posle crvenog kartona i zadržao je svoje šanse da prođe dalje. Zvezda je imala problema u centralnom delu odbrane što je Milan obilato koristio, izabranici Dejana Stankovića su izabrali drugačiji pristup od Specije - Zvezda je mudro čekala pravu priliku za pozicioni napad za razliku od visokog i konstantnog presinga Specije. Jedini konkretan problem u prvom poluvremenu, Milan je imao sa Ivanićem koji je u dva navrata bio opasan po gol Donarume. "Srbi nisu odustali ni nakon crvenog kartona, Pavkov je doneo izjednačenje koje je za tim Dejana Stankovića bilo kao pobeda. Kod gola Pavkova pogrešio je Meite", navodi "Gazeta".
 
 
"Korijere delo sport" se osvrnuo na uticaj bivšeg igrača Intera Dejana Stankovića kao trenera Crvene zvezde.
 
"Crvena zvezda - Milan 2:2, Stanković uzvratio Pioliju u nadoknadi", piše u naslovu.
 
"Milan je uprskao stvari na najbolji mogući način za Crvenu zvezdu koja je postigla gol u trećem minutu nadoknade vremena i to sa igračem manje. Velika šteta za 'rosonere", zaključak je "Korijerea".
 
I torinski "Tutosport" je mišljenja da su Pavkov i Zvezda šokirali Milaneze, a napominje i sukob Stankovića i Piolija."Crvena zvezda - Milan 2:2, Pavkov šokirao 'rosonere' u nadoknadi"
 
"Autogol Pankova i penal Ernandesa nisu bili dovoljni. Varnice između Piolija i Stankovića. Borjan je mogao bolje da reaguje kod autogola Pankova, Milan je bio opasniji, ali su Srbi uspeli da izjednače u poslednjim trenucima meča", piše "Tutosport".
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: