Nazad

Ivanov: Bodurov želi u Partizan, ali sve je do finansija

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Ponedeljak 11.06.2012 - 17:08

Štoper Partizana se nada da će njegov saigrač iz reprezentacije Bugarske uskoro doći u Humsku

Još uvek postoji šansa da Partizan u sledeću sezonu uđe sa tandemom bugarskih reprezentativaca na mestu štopera. Ivanu Ivanovu mogao bi da se pridruži fudbaler Liteksa i saigrač iz nacionalnog tima Nikolaj Bodurov (25 godina), ali crno-beli još uvek nisu postigli dogovor sa klubom iz Loveča, iako im je snažni momak iz Blagoevgrada veoma interesantan.

Ivan Ivanov naravno ima najsvežije informacije po pitanju eventualnog dolaska zemljaka u Humsku.

"Čuo sam se sa Bodurovim pre nekoliko dana. Nikolaj želi da dođe u Partizan, sada je sve na klubovima, odnosno do finansija. Nadam se da će se klubovi dogovoriti, jer je moj zemljak dobar igrač i dolazimo iz iste fudbalske škole".

U finišu prošle sezone dobrim igrama na mestu štopera u Partizanu nametnuo se mladi Miloš Ostojić. Ivanov je efektno izbegao odgovor na pitanje da li bi više voleo da igra u tandemu sa Ostojićem ili Bodurovim?

"Rekao sam Ostojiću da će jednog dana biti veliki igrač i igrati u velikom klubu. Jako ga cenim".

Bugarin nije u Partizanu ni celih godinu dana, a već je promenio tri trenera. U ponedeljak se javio na prozivku Vladimira Vermezovića, a prethodno je sarađivao sa Avramom Grantom i Aleksandrom Stanojevićem.

"Vi Srbi i mi Bugari smo isti. Tako je to kod nas. I u mojoj zemlji sam često menjao trenere. Za pet godina u svojoj zemlji radio sam sa šest različitih trenera", prokomentarisao je Ivanov koji je u domovini od 2005. do 2010. bio igrač CSKA Sofije i Lokomotive Plovdiv. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: