Nazad

Iz Liverpula u Jagodinu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 07.08.2012 - 15:37

Fudbaleri Jagodine dobili su zvučna pojačanja. Šteta samo što se to dogodilo posle rane eliminacije "ćurana" iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

  Fransisko Manuel Duran Vaskez i Marselo Danijel Markeš Santijago, prvi Španac, drugi Portugalac, predstavljeni su u utorak pod Đurđevim brdom. Obojica su napadači...

Duran Vaskez tri sezone nosio je dres Liverpula, bio je član i Malage, Elčea, ali je prošlu sezonu proveo na pozajmici u nižerazrednom Oriveli. Duran, nije zaigrao u Premijer ligi. Samo nekoliko dana po dolasku na Ostrvu na prijateljskoj utakmici zadesila ga je teška povreda ukrštenih ligamenata kolena, od koje se oporavljao devet meseci.

"Sa ovim igračima i onim koje smo pre njih doveli, pojačaćemo značajno konkurenciju i stvoriti jak tim na duge staze", rekao je predsednik kluba Goran Milanović.

Pored Španca i Portugalca, "ćurani" od stranaca imaju Makedonca Dragana Stojkova, Crnogorca Vladimira Ilića, Libijca Mohameda El Monira, Brazilca Marsela Teruela i momka iz Sijera Leonea Lamina Sumu.

"Smatram da će Jagodina i ove sezone i naradenih, ako budemo radili planski kao do sada, imati klub koji će igrati u evropskom takmičenju", rekao je Milanović na konferenciji za medije pred početak prvenstva.

"Nadam se da ćemo biti među tri ili četri najbolja kluba u zemlji", istakao je Milanović i dodao da je svaki plasman od šestog do sedmog mesta na tabeli dobar, ali je želja nam da se ponovi rezultat iz prošle sezone.

On je ocenio da je ove godine Jagodini za plasman u Ligu Evrope nedostajalo sportske sreće. Milanović je dodao da će Jagodina do kraja prelaznog roka, ukoliko bude interesantnih i kvalitenih igrača na tržištu, dovesti još nekog igrača, pre svega na poziciji štopera i desnog beka.

Superliga Srbije počinje narednog vikenda, a Jagodina će dočekati kulski Hajduk.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: