Nazad

Janić: Tri pobede u Novom Sadu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 27.06.2012 - 16:16

Muška seniorska reprezentacija Srbije, od četvrtka do subote igraće u Novom Sadu utakmice četvrtog, poslednjeg, turnira B grupe, Svetske lige.Prvi rival evropskih šampiona biće selekcija Kube, potom sledi meč protiv Japana, odnosno Rusije.

 Selektor Igor Kolaković smatra da će novosadska publika biti u prilici da uživa u atraktivnim utakmicama.

"Turnir će biti veoma kvalitetan i na jednom mestu će biti veoma jake ekipe Srbije, Rusije i Kube, uz uvek zanimljivi Japan. Moći će Novosađani da vide i našu reprezentaciju na, tako reći, poslednjim mečevima pred naše pripreme za Olimpijske igre", istakao je Kolaković.

Bojan Janić, kapiten Srbije, očekuje maksimalan učinak našeg tima na poslednjem turniru grupne faze 23. izdanja komercijalnog takmičenja.

"Obećavam veliku borbu u svim utakmica, u prvoj takođe, iako je Kuba favorit. Veoma je dobro što su, tokom Svetske lige, svi igrači dobili šansu da pokažu šta znaju. Na turniru u Novom Sadu želimo da ostvarimo sve tri pobede", rekao je Janić.

U B grupi lider na tabeli je selekcija Kube (23 boda, 8-1), reprezentacija Srbije je drugoplasirana sa 15 bodova (5-4). Isti učinak ima i trećeplasirana Rusija, Japan je na začelju tabele, bez pobede a sa tri osvojena boda.

Na Finalnom turniru Svetske lige koji će se održati u Sofiji od 4. do 8. jula igraće domaćin Bugarska i pobednici četiri grupe kao i najbolja drugoplasirana selekcija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: