Nazad

Janko siguran u Monte Karlu

Izvor: RTS - Nacionalni sport - Sreda 18.04.2012 - 17:56

 Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala Mastersa u Monte Karlu, pošto je danas u drugom kolu savladao Španca Alberta Montanjes sa 6:2, 6:3.

 
Tispervić je bez većih problema pobedio Montanjesa posle sat i 33 minuta igre.
 
Srpski teniser je do trijumfa stigao ubedljivo, a posle početne borbe u prvom setu i rezultata 2:2 Tipsarević je vezao četiri gema uključujući dva brejka i došao do vođstva.
 
Tipsarević je u drugom setu nastavio dobru igru i napravio tri brejka i uz jedan brejk Španca došao do vođstva od 5:2.  Ipak, nije iskoristio šansu da na svoj servis trijumfuje, ali je već u sledećem gemu novim brejkom za sat i 33 minuta stigao do pobede.
 
Tipsarević će u narednom meču igrati protiv Francuza Žila Simona, koji je pobedio Portugalca Frederika Žila sa 6:3, 6:0. Srbin ima negativni skor sa Simonom 0:3, a poslednji put Francuz je pobedio prošle godine u drugoj rundi Mastersa u Sinsinatiju sa 2:1.
 
Turnir u Monte Karlu igra se za nagradni fond od oko 2,5 miliona evra. Pobednik će osvojiti 1000 ATP poena, a titulu brani Španac Rafael Nadal.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: